Noorse band Wardruna in juli naar openluchttheater Rivierenhof

review: Wave Gotik Treffen 2018 Wardruna
Noorse band Wardruna in juli naar openluchttheater Rivierenhof
Door melissavkoldam op 01 december 2021 - 13:47 De Noorse band Wardruna speelt hypnotiserende, donkere folk op traditionele instrumenten met teksten in het oud-Noors. De kern van Wardruna wordt gevormd door Einar Selvik (componist, zanger en multi-instrumentalist) en zangeres Lindy-Fay Hella, maar op het podium komen er vier bandleden bij om de indringende muziek op volle kracht te vertolken.

Op 17 juli 2022 staat Wardruna in het openluchttheater Rivierenhof in België. Kaarten hiervoor zijn te koop vanaf 3 december om 10:00 uur en gaan vanaf €41 over de toonbank. Tickets voor Wardruna in Rivierenhof koop je hier.

Het nieuwste Wardruna-album Kvitravn gaat muzikaal verder waar de Runaljod-trilogie ophield, maar het markeert ook een duidelijke evolutie in hun geluid. Het album bevat een brede selectie van zowel traditionele als historische instrumenten en ook gastoptredens van een kleine groep prominente traditionele zangers, onder leiding van Kirsten Bråten Berg, een van de belangrijkste beheerders van de traditionele Noorse zang.

Bestel tickets Wardruna in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Wardruna
zo 17 jul
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 41,00
carre

KONINKLIJK THEATER CARRÉ VERPLAATST VOORSTELLINGEN...De oudersconferences van Peter Pannekoek en Najib Amhali gaan ondanks...

Grandaddy

GRANDADDY MET THE LOST MACHINE ORCHESTRA NAAR... Grandaddy komt in 2022 weer naar Europa. In Nederland en België staan shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.