concert: ABBA Fever in Neushoorn op ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

ZA.
26 NOV
ABBA FEVER Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Abba Fever
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets ABBA Fever in Neushoorn
Tickets ABBA Fever:
za 26 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

ABBA Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat ABBA Fever in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Abba Fever

Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2022 Foto Abba Fever te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 7 foto's van Abba Fever

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws