concert: Evil Invaders in Trix op ZATERDAG 02 APRIL 2022

  • Evil Invaders
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
  • Evil Invaders
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
ZA.
02 APR
EVIL INVADERS Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Evil Invaders
Voorprogramma Schizophrenia

EXTRA INFORMATIE

In amper een paar jaar tijd is het Belgische Evil Invaders erin geslaagd door te stoten tot de Europese top van de speed en thrash metal. De band had al een stevige live reputatie opgebouwd in eigen land toen in 2013 hun titelloze debuut-EP verscheen en ook het buitenland overstag ging. Gevolg: een contract bij Napalm Records, enkele succesvolle Europese tournees en zelfs een paar uitstapjes naar Japan. In 2015 bracht de band haar eerste full length album Pulses Of Pleasure uit en zette daarmee de Belgische thrash metal nog prominenter op de kaart. Opvolger Feed Me Violence (2017) deed daar nog een stevige schep bovenop.

Vol passie voor extreme metal levert SCHIZOFRENIA een fris old school geluid, zonder te veel te vervallen in de simpele nostalgie van het verleden. Honger, agressie en snelheid zijn naar eigen zeggen de drie sleutelwoorden om de band te omschrijven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Evil Invaders in Trix plaatsvindt.

Foto's van Evil Invaders, Schizophrenia

Foto Evil Invaders te Waterpop 2017 Foto Evil Invaders te Waterpop 2017 Foto Evil Invaders te Vestrock 2016 Foto Evil Invaders te Into The Grave 2016 Foto Evil Invaders te Epic Metal Fest 2016 Foto Evil Invaders te Vestrock 2016
 
Bekijk alle 22 foto's van Evil Invaders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws