concert: Earthgang in Trix op WOENSDAG 16 MAART 2022

  • Earthgang
    Earthgang - 18/09 - Melkweg
    © Larissa Pronk
  • Earthgang
    Earthgang - 18/09 - Melkweg
    © Larissa Pronk
WO.
16 MRT
EARTHGANG Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Earthgang

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 16 maart 2022.
Dat is 768 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het hiphopduo Johnny 'Olu O. Fann' Venus en Doctur 'Eian Undrai Parker' Dot werd in 2009 opgericht in Atlanta, Georgia en brak wereldwijd door als EARTHGANG.

Ze zijn afkomstig van het zuiden van de stad, waar ook Outkast en Future opgroeiden. Nadat ze elkaar op de middelbare school ontmoetten bleven ze samen muziek maken, beïnvloed door artiesten als Curtis Mayfield, T-Pain, Lauryn Hill en Gil Scott-Heron.

In de nasleep van hun eerste twee albums, 'Mad Men' en 'Good News', trok EARTHGANG voor het eerst op tour en maakte de wereld in levende lijve kennis met deze kanonskogel van een duo. Hun album 'Shallow Graves for Toys' op het label Spillage Village (naar de gelijknamige supergroep) bereikte vervolgens de Billboard Emerging Artist-hitlijst, en bracht hen op plekken als SXSW.

Anno. 2021 staat EARTHGANG getekend op het label Dreamville van J. Cole, werken ze samen met kleppers als Kehlani en Young Thug en trekken ze op Europese tournee!

Foto's van Earthgang

Foto Earthgang te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Earthgang te Earthgang - 18/09 - Melkweg Foto Earthgang te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Earthgang te Earthgang - 18/09 - Melkweg Foto Earthgang te Earthgang - 18/09 - Melkweg Foto Earthgang te Earthgang - 18/09 - Melkweg
 
Bekijk alle 9 foto's van Earthgang

Gerelateerd nieuws