concert: The Darkness in Trix op DONDERDAG 13 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Darkness
    Zwarte Cross 2016 - vrijdag
    © Tineke Klamer
  • The Darkness
    Zwarte Cross 2016 - vrijdag
    © Tineke Klamer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Darkness in Trix) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
13 JAN
THE DARKNESS Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma The Darkness

EXTRA INFORMATIE

Het Britse The Darkness, dat uit hetzelfde muzikale vaatje tapt als bands als AC/DC en Thin Lizzy, heeft na een zeer succesvolle periode jaren stilgelegen. Glorieus was het succes van het debuutalbum uit 2003, Permission To Land, met de hitsingle 'I Believe In A Thing Called Love'. Aanzienlijk minder was het bereik van de opvolger, One Way Ticket To Hell... And Back uit 2005. Na allerlei ruzies achter de schermen viel de band niet veel later dan ook uit elkaar.

Maar de soloprojecten van de bandleden liepen vervolgens ook op niets uit, waardoor The Darkness toch weer bij elkaar kwam om in 2012 het derde album Hot Cakes te releasen. De rock 'n roll-trein stond meteen terug stevig op de rails en intussen zitten we met het in 2019 uitgebrachte en profetisch getitelde Easter Is Cancelled al aan album nummer zes.

Foto's van The Darkness

Foto The Darkness te Zwarte Cross 2016 - vrijdag Foto The Darkness te Helldorado 2017 Foto The Darkness te Helldorado 2017 Foto The Darkness te Lowlands 2004 Foto The Darkness te Helldorado 2017 Foto The Darkness te Helldorado 2017
 
Bekijk alle 15 foto's van The Darkness

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws