The Darkness terug in Melkweg

The Darkness
The Darkness terug in Melkweg
Door Brittneyverhage op 09 april 2019 - 12:22 De Engelse rockformatie The Darkness werd in 2003 in één klap wereldberoemd met hun single 'I Believe in a Thing Called Love'. De band tourde stadions en festivals af met hun grootse rockshow, maar in 2006 was het klaar: zanger Justin Hawkins moest afkicken en de band viel uit elkaar. Na 5 jaar kwamen ze gelukkig weer in de originele bezetting bij elkaar en kwam de belangstelling voor de band opnieuw aan. In oktober brengen ze hun zesde studio album uit ‘Easter is cancelled’.

Op maandag 24 februari 2020 staat The Darkness weer in het Amsterdamse poppodium Melkweg. Eerder speelde de band al in Ziggo Dome, AFAS Live en Brabanthal en op festivals als Graspop, Waterpop, Pukkelpop en Lowlands.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 12 april 2019. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Le Butcherettes1

LE BUTCHERETTES VOOR ZOMERSHOWS NAAR PARADISO EN PAARDNa het succesvol afronden van hun Europese tour voegt Le Butcherettes nog...

Son Mieux

SON MIEUX MET TOUR LANGS 10 PODIA O.A DOORNROOSJE,... De Nederlandse band Son Mieux gaat voor het eerst op tour. De band gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.