concert: The Sore Losers in Merleyn op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Sore Losers
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
  • The Sore Losers
    Dirty Sweet - 9/4 - Effenaar
    © Marco Smeets


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Sore Losers in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
THE SORE LOSERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma The Sore Losers
Toegang 14

EXTRA INFORMATIE

Na maanden tussen vier muren, een gebreke aan publiek en na de zoveelste “nee”, roepen The Sore Losers driewerf JA! Hun vuige rock snakt ernaar om uit te breken. De Belgische band haalt venijnig uit met een gemene combinatie van vuige rock, garage, blues en country.
Later dit jaar komt alweer het vijfde studioalbum van de band uit, genaamd ‘Ultra Elektric’. Eerder verschenen van deze plaat al de singles ‘Yeah Yeah Yeah’, ‘Amy’, ‘Tightrope’ en ‘Birds of a Feather’. Deze nummers zetten meteen de toon voor de sound en de energie van de plaat. ‘Ultra Elektric’ knettert van de elektrische gitaarriffs en uptempo rocksongs. Drie jaar na ‘Gracias Señor’ (2018) lopen de Vlamingen over van de goesting om hard te gaan, of zoals gitarist Cedric Maes het verwoordt: “The Sore Losers zijn klaar om uw hersenen tot moes te rocken!”

Foto's van The Sore Losers

Foto The Sore Losers te Metropolis Festival 2014 Foto The Sore Losers te Metropolis Festival 2014 Foto The Sore Losers te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto The Sore Losers te The Sore Losers - 02/02 - Gigant Foto The Sore Losers te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto The Sore Losers te Cityrock Leeuwarden 2016
 
Bekijk alle 54 foto's van The Sore Losers

Gerelateerd nieuws