Winnen: 2x2 kaarten voor The Sore Losers in Altstadt

The Sore Losers
Winnen: 2x2 kaarten voor The Sore Losers in Altstadt
Door ThomasS op 03 november 2016 - 16:49 The Sore Losers maken een mix die te omschrijven is als het beste van Led Zeppelin, The Raconteurs en The Black Keys. Rauw, hard, maar nooit te beroerd voor een gouden riff of pakkende melodie.

Op 9 december spelen The Sore Losers in de Altstadt (Eindhoven) en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Sore Losers'.

Deze actie loopt t/m 9 november.
kensington

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. KENSINGTON EN...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

bonobo2013

BONOBO OP TOUR DOOR NEDERLAND (O.A. PARADISO EN... Vandaag is bekend gemaakt dat de Britse triphop producer en dj Simon Green,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.