concert: Mooneye / Pauwel in Trix op WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021

WO.
17 NOV
MOONEYE / PAUWEL Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Mooneye Pauwel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 17 november 2021.
Dat is 891 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na een eerste EP die in 2018 door de Nederlandse muziekbijbel OOR als een verzameling meesterlijke popsongs werd bestempeld, een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel begin 2019 én een overvolle festivalagenda in de zomer van datzelfde jaar is Mooneye klaar voor het Grote Werk.

De vergelijkingen met Fleet Foxes en Neil Young zullen allicht nog wel even overeind blijven. Los van het feit dat er ergere dingen zijn in het leven, valt het moeilijk te ontkennen dat ook de ‘nieuwe’ Mooneye nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop versmelt. Getuige hiervan de recentste singles 'Fix the Heater’ en 'Bright Lights'.

Al meer dan een decennium baant Pauwel zich, in verschillende gedaantes en wars van alle trends, een weg in de schaduw van de muziekscene. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut E.P. op Unday Records vorig jaar lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk.

Foto's van Mooneye, Pauwel

Foto Mooneye te Heartland Festival 2024 Foto Mooneye te Heartland Festival 2024
 
Bekijk alle 2 foto's van Mooneye

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws