concert: Heilung in Koninklijk Circus op VRIJDAG 11 NOVEMBER 2022

  • Heilung
    Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
  • Heilung
    Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
VR.
11 NOV
HEILUNG 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2022
Hoofdprogramma Heilung
Voorprogramma Gaahls Wyrd

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 12 december 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 11 november 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Heilung in Koninklijk Circus
Tickets Heilung:
vr 11 nov
Koninklijk Circus, Brussel
€ 38,06

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Liveshows van Heilung zijn niet zomaar een concert, het is een ware beleving. Het collectief met leden uit Denemarken, Duitsland en Noorwegen brengt het publiek in extase met donkere soundscapes, sjamanistische ritmes en vocalen die je transporteren naar een andere wereld. Zelf betitelen ze hun unieke stijl als 'Amplified History'. In 2019 liet de band al een onuitwisbare indruk achter tijdens Roadburn Festival waar ze gekleed in middeleeuwse klederdracht het publiek wisten te bezweren met een rituele live ervaring. Vandaag keren ze terug met nieuw materiaal en een nieuw ritueel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijk Circus in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Heilung in Koninklijk Circus plaatsvindt.

Foto's van Heilung, Gaahls Wyrd

Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 15 foto's van Heilung
Bekijk alle 3 foto's van Gaahls Wyrd

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws