concert: Gabriel Rios in Doornroosje op DINSDAG 07 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gabriel Rios in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
07 DEC
GABRIEL RIOS Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Toegang 16

EXTRA INFORMATIE

Gabriel Rios werd geboren in San Juan, Puerto Rico en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar België om schilderkunst te studeren in Gent. Maar in plaats van kunst gaat hij muziek maken. Zijn samenwerking met o.a. Jo Bogaert (Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra) en multi-instrumentalist/producer Ruben Samama, heeft Rios een reeks eclectische, uiteenlopende platen opgeleverd.

Bij elk album dat Rios uitbrengt, neemt hij een nieuwe muzikale gedaante aan. Zijn debuutalbum ‘Ghostboy’ uit 2004 bestond voornamelijk uit latin pop en op ‘This Marauder’s Midnight’ was hij een introspectieve singer-songwriter. Nu is daar zijn nieuwste plaat ‘Flore’, waarop hij oude latin klassiekers reconstrueert. Voor het eerst onderzoekt en eert de zanger zijn roots en jeugd op dit Spaanstalige album.