concert: Gabriel Rios in LantarenVenster op WOENSDAG 01 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gabriel Rios
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Gabriel Rios
    Gabriel Rios 19/05 Melkweg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gabriel Rios in LantarenVenster) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
01 DEC
GABRIEL RIOS 20:00 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma Gabriel Rios

EXTRA INFORMATIE

Gabriel Rios werd geboren in San Juan, Puerto Rico, en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar België om schilderkunst te studeren aan de Luca School of Arts in Gent. Door samen te werken met artiesten als Jo Bogaert (Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra), multi-instrumentalist/producer Ruben Samama en songwriter Devendra Banhart heeft Rios een reeks eclectische, ongrijpbare popplaten achtergelaten. Zijn muzikale reis bracht hem van Latin/Pop crooner (Ghostboy) naar introspectieve singer-songwriter (This Marauder’s Midnight), en is nu beland bij het reconstrueren van oude Latin klassiekers op zijn nieuwste plaat Flore.

Foto's van Gabriel Rios

Foto Gabriel Rios te Lowlands 2007 Foto Gabriel Rios te Gabriel Rios 19/05 Melkweg Foto Gabriel Rios te Gabriel Rios 19/05 Melkweg Foto Gabriel Rios te Gabriel Rios 19/05 Melkweg Foto Gabriel Rios te Songbird 2014 - dag 1 Foto Gabriel Rios te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
 
Bekijk alle 55 foto's van Gabriel Rios

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest