Gabriel Ríos met nieuwe muziek naar Ancienne Belgique in 2024

Gabriel Ríos
Gabriel Ríos met nieuwe muziek naar Ancienne Belgique in 2024
Door KayleeV op 18 oktober 2023 - 10:51 Gabriel Ríos kondigt zijn terugkeer aan naar Ancienne Belgique met een nieuw album in 2024. De Puerto Ricaanse artiest, die op jonge leeftijd naar België kwam om schilderkunst te studeren, heeft altijd een speciale band met het land behouden.

Dit voorjaar, op vrijdag 19 april 2024, zal Ríos zijn nieuwe album presenteren in Ancienne Belgique, waar hij zijn muzikale reis begon. Het nieuwe album is volledig in het Spaans en haalt inspiratie uit zijn wortels, waarmee hij terugkeert naar zijn oorspronkelijke artistieke invloeden.

Koop hier je ticket voor het Gabriel Ríos concert in Ancienne Belgique. Kaartverkoop start op vrijdag 20 oktober om 10:00 uur, met ticketprijzen van € 30,00. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



K's Choice

K'S CHOICE VIERT 30-JARIG JUBILEUM MET AKOESTISCHE...Pas geleden vierde K's Choice hun 30-jarig jubileum in de muziekindustrie....

Slash

SLASH FT. MYLES KENNEDY NAAR ZIGGO DOME EN ROCKHAL Amsterdam en Luxemburg zullen beiden het toneel zijn voor een concert van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.