concert: 10 jaor De Boetners in DRU Industriepark op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (10 jaor De Boetners in DRU Industriepark) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
10 JAOR DE BOETNERS 20:00 uur DRU Industriepark, Ulft
2021
Hoofdprogramma De Boetners
Toegang 15,00

EXTRA INFORMATIE

Op 14 juli waren de Boetners jarig en werden ze alweer 10 jaar. Hoera! Dit gaat de band groots vieren en daarom komen ze 11 december met een speciale jubileumshow weer naar ons poppodium!

We zijn er ondertussen aan gewend om de Boetners te verwelkomen in ons poppodium. Meestal met een albumpresentatie. Door de coronacrisis is dit allemaal iets anders verlopen en besloot de band om het nieuwe album zonder feestje uit te brengen. Balen! Wat in het vat zit, verzuurt niet.. maar begint wel te stinken! Daarom alsnog een knallend en groot feest op 11 december! Verwacht een speciale en extra lange jubileum-setlijst, oude- en nieuwe nummers, speciale gasten en genoeg special effects om je nog weken te laten glimlachen!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws