Normaal op Hemelvaartsdag terug op de planken voor 'Olderwets Høken'

Normaal
Normaal op Hemelvaartsdag terug op de planken voor 'Olderwets Høken'
Door RobZ op 03 december 2018 - 12:17 De Achterhoekse rockband Normaal keert in 2019 op Hemelvaartsdag weer terug op de bühne voor een exclusief optreden getiteld ‘Olderwets Høken’. Na een afwezigheid van vier jaar komt de groep op 30 mei weer bijeen in Lochem, de plek waar het allemaal ooit begon. Het wordt een dagvullend openlucht evenement. Ook Rowwen Hèze en De Boetners geven een optreden.

In 2015 sloot Normaal haar 40-jarig bestaan groots af met ruim 33.000 ‘anhangers’ met het afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel’ in een uitverkocht GelreDome. Gezondheidsklachten dwongen voorman Bennie Jolink te stoppen met optreden. Een nieuw geneesmiddel geeft vier jaar later weer hoop. De zanger voelt zich weer fit en dan kruipt het artiestenbloed al snel waar het niet gaan kan.

aldus Bennie Jolink.

Tickets voor Olderwets Høken op het Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem zijn vanaf vrijdag 7 december om 10:00 uur verkrijgbaar. Via deze link koop je tickets voor Normaal in Lochem. De entree kost je in de voorverkoop €43,86. Als er nog tickets beschikbaar zijn, dan worden deze aan de kassa verkocht voor €55,00. Wil je een email ontvangen als de kaatrverkoop begint? Daar kunnen wij voor zorgen! Hier stel je een ticektreminder in voor Normaal - Olderwets Høken.
Paul Carrack

PAUL CARRACK NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOSNiemand minder dan Paul Carrack geeft op zondag 2 juni een concert in het...

Waylon

OOK IN 2019 EEN TOP 1000 ALLERTIJDEN CONCERT VAN... Wie er afgelopen weekend niet bij was in Ahoy kan volgend jaar op herhaling....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.