concert: Racoon in Martiniplaza op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Racoon in Martiniplaza) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 DEC
RACOON 20:00 uur Martiniplaza, Groningen
2021
Hoofdprogramma Racoon

EXTRA INFORMATIE

Na hun recente passage in een tot de nok gevulde Ziggo Dome, zoekt Racoon weer de kleinere intieme zalen op. Centraal tijdens deze avond staan de lange reeks hits van de band, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Daarnaast komen er songs van hun Nederlandstalige album Spijt is iets voor later.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Racoon te Indian Summer Festival 2015 Foto Racoon te Indian Summer Festival 2015 Foto Racoon te Racoon - 2 september 2016 - Metropool Open Air Foto Racoon te Racoon - 03/09 - Openluchttheater Hertme Foto Racoon te Vrienden van Amstel Live! 2015
 
Bekijk alle 300 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws