concert: Racoon in TivoliVredenburg op MAANDAG 29 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Racoon in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
29 NOV
RACOON Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Racoon

EXTRA INFORMATIE

Na hun recente passage in een tot de nok gevulde Ziggo Dome, zoekt Racoon weer de kleinere intieme zalen op. Centraal tijdens deze avond staan de lange reeks hits van de band, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Daarnaast komen er songs van hun Nederlandstalige album Spijt is iets voor later.

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Racoon - 2 september 2016 - Metropool Open Air Foto Racoon te ParkCity Live 2016 Foto Racoon te Concert At Sea 2015 Foto Racoon te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag Foto Racoon te ParkCity Live 2016 Foto Racoon te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 300 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws