concert: Pieternel in De Harmonie op VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

 • Pieternel
  Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto
  © Andrea Roell
 • Pieternel
  Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto
  © Andrea Roell
VR.
29 OKT
PIETERNEL Accent zaal (kleine zaal), 20:00 uur De Harmonie, Leeuwarden
2021
Hoofdprogramma Pieternel

EXTRA INFORMATIE

Pieternel heeft een gevarieerd muzikaal programma samengesteld, speciaal voor de Nederlandse theaters. Het is een feest van herkenning, waarin het rijke geluid van Nashville centraal staat. Ze speelt, met haar band, haar eigen muziek en muziek van hedendaagse artiesten als Chris Stapleton, John Mayer en Brandi Carlile maar ook klassiekers uit het country-, folk- en bluegrass songbook. Dolly Parton en Bonnie Raitt passeren zeker de revue. Tussen al die prachtige songs door vertelt Pieternel gepassioneerd over haar belevenissen in de Verenigde Staten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pieternel in De Harmonie plaatsvindt.

Foto's van Pieternel

Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Pieternel te Judy Blank / Pieternel - 22/11 - Manifesto
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieternel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws