concert: Claw Boys Claw in Doornroosje op DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Claw Boys Claw in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
18 NOV
CLAW BOYS CLAW Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Claw Boys Claw
Toegang 24
Concert uitverkocht
Claw Boys Claw in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om bezadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Come As You Are 2017 Foto Claw Boys Claw te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto Claw Boys Claw te Paaspop 2019- vrijdag Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009 Foto Claw Boys Claw te Paaspop Schijndel 2008
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws