concert: Asking Alexandria in Patronaat op VRIJDAG 08 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Asking Alexandria
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
  • Asking Alexandria
    Jera On Air 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Asking Alexandria in Patronaat) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
08 APR
ASKING ALEXANDRIA Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2022
Hoofdprogramma Asking Alexandria

EXTRA INFORMATIE

Asking Alexandria staat samen met acts als Architects en Bring Me The Horizon aan de top van de Britse metalscene. Sinds de legendarische debuutplaat ‘Stand Up and Scream’ uit 2009 is de band uitgegroeid tot een van de meest succesvolle metalacts van hun generatie. Waar op het eerder genoemde debuut de band screamo-anthem na anthem uitbracht, is het later ontwikkeld naar een compleet nieuw geluid. Nieuwe single ‘Alone Again’ van het nog te verschijnen album ‘See What’s On The Inside’ staat voor de melodische en moderne metal sound waar de band tegenwoordig garant voor staat. Wat door de jaren heen echter hetzelfde is gebleven is de tomeloze energie, inzet en algehele catchiness van elke song. Met zanger Danny Worsnop weer in de gelederen staat de band garant voor indrukwekkende liveshows met een perfect van nieuw en oud materiaal, zoals ‘Run Free’, ‘To The Stage’ en natuurlijk ‘The Final Episode’. Kom meezingen!

Foto's van Asking Alexandria

Foto Asking Alexandria te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Asking Alexandria te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Asking Alexandria te Bullet For My Valentine - 4/6 - TivoliVredenburg Foto Asking Alexandria te Jera On Air 2013 Foto Asking Alexandria te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Asking Alexandria te Graspop Metal Meeting 2013
 
Bekijk alle 24 foto's van Asking Alexandria

Gerelateerd nieuws