concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in TivoliVredenburg op DINSDAG 14 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Jeugd Van Tegenwoordig in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
14 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Ronda, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd van Tegenwoordig presenteert de Pomo Tour! Of zoals ze zelf zeggen: ‘Get post modern with the one and only Jeugd van Tegenwoordig. De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.’ Er hangt niet alleen de geur van wiet, maar ook verandering in de lucht bij De Jeugd: op ADE 2019 deden ze een verrassende technoshow met onder meer een hardstyle-versie van Sterrenstof. En hun laatste album Anders (Different) (2018) bevat het Engelstalige Let The Tits Out, want De Jeugd is van plan de hele wereld te veroveren. Eerst maar even de Ronda, dan!

DRESSCODE: WIT

Dit is het verplaatste concert van 3 november 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een mail met meer informatie naar ticketkopers gestuurd.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Jeugd van Tegenwoordig - 27/10 - Paradiso Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Raw Rhythm 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 19/02 - Rotown Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Central Park 2023 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Hullabaloo 2023
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws