concert: Eva van Manen in Rotown op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva van Manen in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
EVA VAN MANEN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Eva van Manen

EXTRA INFORMATIE

Producer, schrijver en artiest Eva van Manen voelt zich thuis in verschillende werelden en disciplines. Als muzikant produceert ze voor zichzelf en anderen vanuit haar eigen studio. Ze richtte in 2020 samen met Josephine Zwaan rosetta. op, een platform voor en van vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland waarmee ze zomer 2021 een summerschool organiseren. 

Haar gedichtenbundel ‘Hoe zijn we hier gekomen?’ verscheen zomer 2021 via uitgeverij Hollands Diep. Op haar debuutalbum Politiek & Liefde (2018) overbrugde Eva stijlen als R&B, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek. Opvolger De Diepte In, dat op 24 september 2021 verschijnt, legt meer nadruk op de sensitiviteit en muzikaliteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Eva van Manen

Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Eva van Manen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan