concert: Parquet Courts in Doornroosje op ZATERDAG 28 MEI 2022

  • Parquet Courts
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Parquet Courts
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
ZA.
28 MEI
PARQUET COURTS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Parquet Courts

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 mei 2022.
Dat is 670 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Parquet Courts in Doornroosje
DEZE Parquet Courts TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 28 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

De New Yorkse rockers van Parquet Courts hebben hun lockdown nuttig besteed en zijn terug met nieuw materiaal. Parquet Courts’ mix van luidruchtig gekletter en snerpende, soms serieuze teksten raakte een gevoelige snaar in indierock-kringen met het uitkomen van hun powerpunk-album ‘Light Up Gold’ uit 2012. Als gevolgd tourde de New Yorkse band er wat op af, zag vele festivalpodia en releasde in totaal vijf studioalbums.
Nu komt de hyperproductieve band dit najaar met het nieuwe album ‘Sympathy For Life’. Het is een dansbaar album geworden in tegenstelling tot de razend succesvolle voorganger, ‘Wide Awake!’. Waar die laatstgenoemde een plaat was die je opzette op een feestje, is ‘Sympathy For Life’ beïnvloed door het feest zelf, aldus mede- frontman Austin Brown. Het belooft een energieke avond met een intens dansbaar optreden te worden!

Foto's van Parquet Courts

Foto Parquet Courts te Metropolis Festival 2013 Foto Parquet Courts te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Parquet Courts te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Parquet Courts te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Parquet Courts te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Parquet Courts te De Wereld Draait Buiten 2013
 
Bekijk alle 30 foto's van Parquet Courts

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest