Parquet Courts in mei 2022 naar Nederland en België

Parquet Courts news_groot
Parquet Courts in mei 2022 naar Nederland en België
Door melissavkoldam op 23 september 2021 - 12:17 Parquet Courts brengt op 22 oktober hun nieuwe album 'Sympathy For Life' uit. Reden voor de band op tour te gaan. Hierbij doen ze twee steden in Nederland en een stad in België aan. Op 22 mei speelt de band in TRIX, Antwerpen, op 28 mei in Doornroosje, Nijmegen. De laatste Nederlandse show is op 30 mei in Poptempel Paradiso in Amsterdam.

Parquet Courts’ mix van luidruchtig gekletter en snerpende, soms serieuze teksten raakte een gevoelige snaar in indierock-kringen met het uitkomen van hun powerpunk-album ‘Light Up Gold’ uit 2012. Sindsdien toert de New Yorkse band wanneer het kan tussen de zes studioalbums die ze inmiddels hebben uitgebracht.

De kaartverkoop begint vrijdag 24 september om 10:00. Een kaartje kost tussen de €15,50 en €23. Via de volgende links zorg je dat je aanwezig bent:

Tickets voor Parquet Courts in Trix
Tickets voor Parquet Courts in Doornroosje
Tickets voor Parquet Courts in Paradiso



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vera

MEINDERT TALMA VIERT ZIJN 25-JARIG JUBILEUM MET 9...In januari 2022 is het 25 jaar geleden dat Meindert Talma zijn debuutalbum...

Patronaat news

AMERIKAANSE HARDCOREBAND TURNSTILE BEGIN 2022 NAAR... Een van de meest vernieuwende bands in het heavy muziekgenre is de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.