concert: Guus Meeuwis in Doornroosje op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Guus Meeuwis in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
GUUS MEEUWIS 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Guus Meeuwis

EXTRA INFORMATIE

Guus Meeuwis keert terug naar Doornroosje met de ‘In De Basis Clubtour’. Nog niet eerder hoorde je zijn liedjes, waaronder de grootste hits, in deze pure vorm. Met een kleine bandbezetting wordt het uiteraard weer een feest der herkenning: een clubtour zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Ondanks alle maatregelen heeft Guus het afgelopen jaar niet stil gezeten. In poppodium 013 stond hij maar liefst 50 keer op het podium met zijn Club Zoveel show. In het voorjaar heeft hij The Streamers opgericht, een bandcollectief dat met 3 livestreams miljoenen Nederlanders heeft vermaakt gedurende de lockdown periode.

Ook is hij de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: de nieuwe muziek wordt in het najaar uitgebracht en hoor je deze tour voor het eerst live.

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013 Foto Guus Meeuwis te Appelpop 2010 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - 08/06 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Appelpop 2016 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013
 
Bekijk alle 234 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerd nieuws