concert: Willeke Alberti in Beatrix Theater op MAANDAG 06 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Willeke Alberti in Beatrix Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 DEC
WILLEKE ALBERTI Beatrix Theater, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Willeke Alberti

EXTRA INFORMATIE

Willeke Alberti hervat na de zomer haar eerder uitgestelde theatertournee langs een exclusief aantal Nederlandse theaters.

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. ‘Ik kan niet wachten om weer in het theater te staan en samen te zingen, te lachen en een traantje te laten en gewoon samen zijn’, aldus Alberti.

De theatertournee van Willeke Alberti is slechts 14 keer te zien in theaters door het hele land en zal haar laatste officiële solo theatertournee zijn.

Gerelateerd nieuws