concert: Bløf in Paard op DINSDAG 09 NOVEMBER 2021

  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
DI.
09 NOV
BLØF Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Bløf
Concert uitverkocht
Bløf in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
di 09 nov
BlØf [uitverkocht]
Paard, Den Haag
€ 42,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Bløf aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single 'Liefs uit Londen', en scoorden sindsdien talloze hits zoals 'Zoutelande' en 'Harder Dan Ik Hebben Kan', 'Dansen Aan Zee'.

Voor het meest recente album 'AAN' werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven AAN een nieuw en eigentijds geluid. In combinatie met de songteksten die altijd weten te raken, wordt dit een onvergetelijke show van een van dé topbands die ons land rijk is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bløf in Paard plaatsvindt.

Foto's van Bløf

Foto Bløf te Bløf - 31/05 - Openluchttheater Caprera Foto Bløf te Bløf - 8/7 - Openluchttheater Hertme Foto Bløf te Bløf - 15/12 - Paradiso Foto Bløf te Bløf - 14/12 - Ahoy Foto Bløf te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Bløf te Gelderpop 2019
 
Bekijk alle 261 foto's van Bløf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan