concert: Douglas Firs in De Amer op VRIJDAG 07 JANUARI 2022

  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema
  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema
VR.
07 JAN
DOUGLAS FIRS 20:00 uur De Amer, Amen
2022
Hoofdprogramma Douglas Firs

EXTRA INFORMATIE

In 2012 bracht Douglas Firs zijn debuutalbum ‘Shimmer And Glow’ uit, waarna hij met zijn band meerdere shows in Europa verzorgde. Douglas Firs trekt er verder op uit naar Canada en de westkust van de Verenigde Staten. In deze landen worden nieuwe nummers geschreven voor het album ‘The Long Answer Is No’. De liedjes gaan over liefde en de belangrijke dingen in het leven.

Er volgden nog twee studioalbums, uitgegeven onder het Nederlandse label Excelsior Recordings. Naast de combinatie van hartverscheurende melodieën en rauwe rootsrock maakt Douglas Firs in zijn laatste werk ook ruimte voor soundscapes en synthesizers. Voor veel mensen was 2020 een bizar jaar, voor de Gentse singer-songwriter Douglas Firs was het een emotionele rollercoaster. Binnen één week hoorde hij dat hij zelf vader zou worden, maar ook dat zijn moeder ongeneeslijk ziek was en snel zou komen te overlijden. Kort na het overlijden van zijn moeder overleed zijn grootmoeder aan de gevolgen van Covid. Heen en weer geslingerd tussen verdriet en blijdschap trok Gertjan Van Hellemont naar zijn zolderstudio en begon te schrijven aan wat ‘Heart Of A Mother’ zal worden, het nieuwe Douglas Firs album.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Amer in Amen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Douglas Firs in De Amer plaatsvindt.

Foto's van Douglas Firs

Foto Douglas Firs te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Douglas Firs te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 16 foto's van Douglas Firs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws