Blitzen Trapper voor viertal shows naar Nederland

Blitzen Trapper 2
Blitzen Trapper voor viertal shows naar Nederland
Door evaruiten op 13 december 2017 - 12:34 De eerste vier namen voor het Down By The River festival zijn zojuist bekend gemaakt. Blitzen Trapper en The Deep Dark Woods zullen op de vierde editie van het roots- en americana festival. Ook The Yawpers en Jay-Roon zijn van de partij. Het festival wordt op 8 april gehouden in poppodium Grenswerk te Venlo. Tickets voor het festival zijn al te verkrijgen en kosten 23,50 euro (incl. servicekosten).

Twee dagen eerder, op 6 april, zal Blitzen Trapper ook optreden tijdens het Roots Of Heaven Festival. Dit is een roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziek festival in Patronaat te Haarlem. Samen met hem zullen ook Baptiste W. Hamon en Douglas Firs komen optreden. Een ticket voor dit festival kost tussen de 19,80 euro en de 31,25 euro (incl. servicekosten) en zijn via deze link verkrijgbaar.

Ook zal Blitzen Trapper twee concerten in Nederland geven. Donderdag 5 april staat het vijftal in Fluor te Amersfoort. Een ticket voor dit concert kost je 19,- euro (incl. servicekosten) en zijn via deze link te koop.

Op zondag 15 april zal het concert plaats vinden in De Oosterpoort te Groningen. Tickets voor deze show kosten 17,50 euro (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via deze link.Beth Ditto news

TIVOLIVREDENBURG VOOR VOORMALIG GOSSIP ZANGERES BETH...Met de hit Heavy Cross werd Gossip in een klap bekend. De voormalige...

Jose Gonzalez

JOSÉ GONZÁLEZ MET ORKEST NAAR TIVOLIVREDENBURG De Zweedse singer-songwriter José González komt in 2018 terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.