concert: Tim Knol in De Amer op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tim Knol
    Parkpop 2011
    © Maaike van Grol
  • Tim Knol
    Werfpop 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tim Knol in De Amer) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 DEC
TIM KNOL 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Tim Knol

EXTRA INFORMATIE

Tim Knol groeide op in Hoorn, waar hij vanaf zijn tiende jaar muziek begon te maken. Lokaal maakte hij indruk met de band ‘Be Right’ waarin hij zong en speelde. In mei 2009 besloot hij zijn band vaarwel te zeggen en echt solo door te gaan. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op de grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Zelfs in dat prille stadium zette Knol een vraagteken bij dat hele Rock’n Roll gebeuren: “Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock’n Roll?”

“Pinkpop, Lowlands, ik stond overal. Het ging maar door. Er leek geen einde aan te komen. Toen het einde er opeens wél rigoureus was, viel ik keihard neer, plat op mijn smoel. Vanaf dat moment moest ik het zelf doen”, aldus Tim.

Foto's van Tim Knol

Foto Tim Knol te Paaspop Schijndel 2011 Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Tim Knol te Metropolis 2010 Foto Tim Knol te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Tim Knol te Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws