concert: Ben Poole in De Amer op ZONDAG 14 NOVEMBER 2021

ZO.
14 NOV
BEN POOLE 14:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Ben Poole

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 14 november 2021.
Dat is 865 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Gitarist en singersongwriter Ben Poole uit Brighton wordt beschouwd als één van de meest veelbelovende talenten van de Britse blues-rock scene. Ben deelde al het podium met legendes als John Mayall, Gary Moore en Jeff Beck.

In 2009 had hij de eer Richie Kotzen’s hele Europese tour te mogen openen. Van 2008 tot 2011 was Ben Poole leadgitarist in de band van Dani Wilde en toerde met haar in heel Europa. Daarna richtte hij zijn eigen band op die in het eerste jaar van haar bestaan voor de “British Blues Awards” genomineerd werd.

Begin 2013 publiceerde Ben zijn indrukwekkende debuut album “Let’s Go Upstairs” die een zeer gevarieerde mix van blues, blues rock en soul songs bevat en geproduceerd werd door sterproducer Isaac Nossel (Jeff Beck, Tina Turner, Robin Trower, Jack Bruce, Roger Daltrey). Zijn tweede album “Live at Royal Albert Hall” is live opgenomen door de BBC, oogstte lovende kritieken in heel Europa en versterkte zijn status van uitzonderlijke muzikant met een gevarieerd repertoire en een heel eigen stijl op de gitaar.