concert: Lavalu in De Amer op ZONDAG 03 OKTOBER 2021

ZO.
03 OKT
LAVALU 14:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Lavalu

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 oktober 2021.
Dat is 17 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nietsvermoedend luisterde ik op een milde novembermiddag naar de radio. Nippend aan mijn thee werd ik genadeloos van de sokken geblazen door een zangeres die een zelf gecomponeerde ode bracht aan Chopin en Radiohead (!). Het was LAVALU. Ze klonk rauw, zacht, scherp, geladen en trilde zo mijn lichaam binnen. Ik kon alleen maar denken: “Deze dame wil ik in De Amer horen…” Ik schreef haar naam op het Amer wensbord en jawel: de programmeurs wisten het te regelen.

LAVALU (1979) is geboren in Cleveland (USA). Ze is autodidact in componeren en arrangeren. Ze componeerde o.a. de muziek voor theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, waarmee ze (na twee uitverkochte seizoenen op locatie) vijf weken in Carré speelde. Naast grote podia bezoekt deze pianiste annex zangeres net zo lief kleine huiskamers. Elke plek waar een piano staat, komt ze bruut betoveren met haar eerlijke muziek. Altijd op zoek naar intimiteit en kwetsbaarheid. Nooit gehinderd door grenzen van genres of publiek. Zelf zegt ze hierover: “Vanaf het moment dat ik besloot van mijzelf te zijn, is alles een avontuur. Wat doet het ertoe in welk hokje mijn muziek past? Ik wil weten of je geraakt wordt door mijn muziek.

Foto's van Lavalu

Foto Lavalu te Olafur Arnalds - 1/6 - Ekko Foto Lavalu te Olafur Arnalds - 1/6 - Ekko Foto Lavalu te Olafur Arnalds - 1/6 - Ekko
 
Bekijk alle 3 foto's van Lavalu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws