concert: Bertolf in De Amer op ZATERDAG 02 OKTOBER 2021

  • Bertolf
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Bertolf
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
02 OKT
BERTOLF 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Bertolf

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 oktober 2021.
Dat is 18 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als er één artiest is die zijn sporen binnen de muziekscene heeft verdiend, dan is het multi-instrumentalist Bertolf Lentink wel. Eind jaren negentig begonnen als singer-songwriter met pop en Americana invloeden. Tegelijkertijd muzikale duizendpoot in de band van Ilse de Lange. Als solo artiest scoorde hij een eerste hit in 2009 met ‘Another Day’. Het jaar daarop werd hij onderscheiden met een Zilveren Harp.

Naast 5 solo albums was Bertolf ook actief in diverse bands waaronder Her Majesty. Van deze band, die Beatles en CSN&Y nummers perfect speelde, hebben we vorig jaar nog in een fantastisch tuinconcert kunnen genieten.

Onlangs kwam met ‘Happy in Hindsight’ zijn zesde album uit met sterke popsongs. Dit album nam Bertolf ‘corona-proof’ op in zijn tuinhuis in Zwolle. Producer Frans Hagenaars legde er in Amsterdam de laatste hand aan. Ook leverde Bertolf op o.a. slide gitaar een mooie muzikale bijdrage aan het nieuwe album van Douwe Bob.

Heel mooi om deze veelzijdige muzikant weer te mogen begroeten in De Amer!

Foto's van Bertolf

Foto Bertolf te Bertolf - 25/3 - De Helling Foto Bertolf te Noorderslag weekend 2009 Foto Bertolf te Bertolf - 18/11 - Effenaar Foto Bertolf te Songbird Festival 2012 Foto Bertolf te Bevrijdingsfestival Overijssel 2009 Foto Bertolf te Wantijpop 2010
 
Bekijk alle 60 foto's van Bertolf

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws