concert: Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg op WOENSDAG 14 SEPTEMBER 2022

  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen
  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen
WO.
14 SEP
ÓLAFUR ARNALDS Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Ólafur Arnalds

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 28 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 14 september 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg
Tickets Ólafur Arnalds:
wo 14 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 50,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnald combineert klassiek en elektronica tot unieke neoklassieke muziek met een sterk melancholieke ondertoon. Al vanaf de eerste noten neemt zijn dromerige muziek je mee naar andere werelden – niet voor niets is hij een veelgevraagd componist voor films en series (o.a. Broadchurch, The Hunger Games). Arnalds werkt geregeld samen met vakbroeder Nils Frahm, een overzicht van hun werk verscheen bijvoorbeeld in 2015 op de dubbel-cd Collaborative Works, maar hij ging bijvoorbeeld ook al op wereldtour met het elektronische Kiasmos. In 2018 verscheen het album Re:member, waarop Arnalds experimenteert met Stratus, een zelfgebouwd systeem waarmee hij met een piano twee andere piano’s aanstuurt. Op de opvolger Some Kind Of Peace (2020) gaat hij de samenwerking aan met o.a. Bonobo en Josin. In deze barre tijden is Ólafur Arnalds’ fijngevoelige neoklassieke muziek met ambient-invloeden balsem voor de ziel!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op maandag 31 mei 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Ólafur Arnalds

Foto Ólafur Arnalds te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Ólafur Arnalds te Iceland Airwaves 2009 Foto Ólafur Arnalds te Ólafur Arnalds - 8/5 - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven Foto Ólafur Arnalds te Iceland Airwaves 2009 Foto Ólafur Arnalds te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Ólafur Arnalds te Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
 
Bekijk alle 28 foto's van Ólafur Arnalds

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan