concert: Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg op DINSDAG 28 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen
  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg) verplaatst naar woensdag 14 september 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
28 SEP
ÓLAFUR ARNALDS Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Ólafur Arnalds
Toegang 50 euro

EXTRA INFORMATIE

De IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnald combineert klassiek en elektronica tot unieke neoklassieke muziek met een sterk melancholieke ondertoon. Al vanaf de eerste noten neemt zijn dromerige muziek je mee naar andere werelden – niet voor niets is hij een veelgevraagd componist voor films en series (o.a. Broadchurch, The Hunger Games). Arnalds werkt geregeld samen met vakbroeder Nils Frahm, een overzicht van hun werk verscheen bijvoorbeeld in 2015 op de dubbel-cd Collaborative Works, maar hij ging bijvoorbeeld ook al op wereldtour met het elektronische Kiasmos. In 2018 verscheen het album Re:member, waarop Arnalds experimenteert met Stratus, een zelfgebouwd systeem waarmee hij met een piano twee andere piano’s aanstuurt. Op de opvolger Some Kind Of Peace (2020) gaat hij de samenwerking aan met o.a. Bonobo en Josin. In deze barre tijden is Ólafur Arnalds’ fijngevoelige neoklassieke muziek met ambient-invloeden balsem voor de ziel!

Foto's van Ólafur Arnalds

Foto Ólafur Arnalds te Iceland Airwaves 2009 Foto Ólafur Arnalds te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Ólafur Arnalds te Olafur Arnalds - 1/6 - Ekko Foto Ólafur Arnalds te Ólafur Arnalds - 8/5 - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven Foto Ólafur Arnalds te Ólafur Arnalds - 8/5 - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven Foto Ólafur Arnalds te Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
 
Bekijk alle 28 foto's van Ólafur Arnalds

Gerelateerd nieuws