concert: Lavinia Meijer - Untitled 2 in Perron-3 op ZATERDAG 02 APRIL 2022

  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster
ZA.
02 APR
LAVINIA MEIJER - UNTITLED 2 20:30 uur Perron-3, Rosmalen
2022
Hoofdprogramma Lavinia Meijer

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 april 2022.
Dat is 362 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige Untitled zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en kracht die muziek in zich heeft en die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.” Muziek geeft haar visie. Een visie waarmee ze muziek creëert voor een nieuwe stijlperiode. En dat roept vragen op. Want leven we niet altijd in herhalingen en oude gewoontes? In welke stijlperiode leven we nu?

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een kijkje in de keuken van deze veelzijdige artieste.

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 18 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws