concert: Spinvis - Soms Breekt Er Een Hart, Soms Blaft Er Een Hond in Brabanthallen op VRIJDAG 29 APRIL 2022

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
VR.
29 APR
SPINVIS - SOMS BREEKT ER EEN HART, SOMS BLAFT ER EEN HOND Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
2022
Hoofdprogramma Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Er gebeuren vreselijke dingen en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Ze gebeuren gewoon. Alsof het niet uitmaakt hoe vreselijk of onbeduidend ze voor ons zijn. Het grote en het kleine. Het eeuwige en het vluchtige. Dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt. Daar gaat de muziekvoorstelling Soms Breekt Er Een Hart, Soms Blaft Er Een Hond van Spinvis over.

Door middel van nieuwe en bekende Spinvis-nummers, gevonden teksten en wonderlijke beelden worstelen zes muzikanten met alles wat het leven over ons uitstort, en proberen verwoed een overzicht te krijgen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis - Soms Breekt Er Een Hart, Soms Blaft Er Een Hond in Brabanthallen plaatsvindt.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Dauwpop 2017 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Eurosonic Noorderslag 2012
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws