concert: Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Schouwburg Ogterop op DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
23 SEP
SPINVIS / SAARTJE VAN CAMP - OOG IN OOG Schouwburg Ogterop, Meppel
2021
Hoofdprogramma Saartje van Camp Spinvis

EXTRA INFORMATIE

OOG IN OOG een liedjesvoorstelling van Spinvis en Saartje Van Camp. De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen doen ze met de voorstelling OOG IN OOG. Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap?
En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Ogterop in Meppel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Schouwburg Ogterop plaatsvindt.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Hart op de Tong: Spinvis - 19/11 - Keizersgrachtkerk Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso Foto Spinvis te Spinvis - 17/2 - Paard van Troje Foto Spinvis te Noorderslag 2007
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws