concert: Izaline Calister / Thijs Borsten - Van De Andere Kant in Mimik op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Izaline Calister / Thijs Borsten - Van De Andere Kant in Mimik) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 DEC
IZALINE CALISTER / THIJS BORSTEN - VAN DE ANDERE KANT Mimik, Deventer
2021

EXTRA INFORMATIE

Van De Andere Kant is een muzikale theatervoorstelling van Izaline Calister en Thijs Borsten, waarin ze op humoristische wijze het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf laten kijken door de ogen van de ander. Met Nederlandse en Antilliaanse liedjes wordt over het leven verteld vanuit de verschillende perspectieven. Hoe kijken we naar elkaar? Wat is cultureel bepaald en wat is karakter? En hoe waar zijn onze aannames eigenlijk?

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws