concert: Fuse live in Philharmonie Haarlem op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fuse live in Philharmonie Haarlem) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
FUSE LIVE Philharmonie Haarlem, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Fuse

EXTRA INFORMATIE

Dit Amsterdamse zestal wist al menig podia te veroveren met hun muzikale, eclectische mix van (neo-)klassiek, wereldmuziek en jazz. In Fuse Live gaat de groep 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf, terwijl ze volop in de 21e eeuw staan. Zo klinken Miles Davis en Maurice Ravel naast Nils Frahm en Bach even mooi, opzwepend en actueel. Maar of de noten nu generaties oud zijn of ter plekke ontstaan, Fuse neemt je mee op een ontdekkingsreis waarvan je achteraf pas beseft dat je er behoefte aan had. ‘Fuse heeft dat geheimzinnige méér’, kopte NRC. Ontdek het zelf, in de fijnbesnaarde, muzikale wereld van Fuse.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws