concert: Alex Roeka - Rauwe Genade in Mimik op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alex Roeka - Rauwe Genade in Mimik) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
ALEX ROEKA - RAUWE GENADE Mimik, Deventer
2021
Hoofdprogramma Alex Roeka

EXTRA INFORMATIE

Alex Roeka brengt zijn nieuwe theatershow: Rauwe Genade. Een show geïnspireerd door zijn noodgedwongen verhuizing naar een Zeeuws dorp, het stadse leven achter zich latend. Gevraagd en ongevraagd komen familie, vrienden, verdwaalde randfiguren en schimmen uit het verleden de stilte verstoren met hun verhalen, herinneringen, vragen, verwijten, hun vreemde gedachtespinsels, ideeën en plannen. Ondertussen stevig gebruik makend van de ijskast.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws