concert: Mazey Haze / Opera Alaska in Merleyn op DONDERDAG 04 NOVEMBER 2021

  • Opera Alaska
    Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Opera Alaska
    Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
DO.
04 NOV
MAZEY HAZE / OPERA ALASKA 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Mazey Haze Opera Alaska
Toegang 14,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 04 november 2021.
Dat is 902 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In Opera Alaska bundelen singer-songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten hun krachten. Dit resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs. Een toevallige ontmoeting in de IKEA was de vonk die nodig was om dit duo bij elkaar te brengen. Ze delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken.

Op papier geen voor de hand liggende combinatie, maar in de praktijk blijken ze elkaar perfect aan te vullen. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene. Dorleijn als songwriter en frontman van de indieband Moss. Scholten verdiende zijn sporen met zijn werk als gitarist en bandleider van diverse projecten. In de studio worden ze versterkt door drumster Lisa Ann Jonker.

Vorig jaar verscheen Opera Alaska’s debuutalbum ‘The Stream’. Een betoverend mooie plaat vol meanderende gitaarmelodieën en dromerige indie.

Foto's van Opera Alaska

Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Opera Alaska

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws