concert: Villagers in Burgerweeshuis op ZONDAG 09 JANUARI 2022

  • Villagers
    Where The Wild Things Are 2013
  • Villagers
    Villagers - 14/5 - Paradiso
    © Marco van den Hout
ZO.
09 JAN
VILLAGERS Tuin, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2022
Hoofdprogramma Villagers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 28 augustus 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 09 januari 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Villagers in Burgerweeshuis
Tickets Villagers:
zo 09 jan
Burgerweeshuis, Deventer
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

De Ierse indiefolkband Villagers is de band van singer-songwriter Conor O’Brien, een man met een opmerkelijk talent voor het schrijven van introspectieve liedjes. Dat was al duidelijk op Villagers’ debuutalbum Becoming A Jackal (2010), waarmee de band meteen doorbrak.
Conor O’Brien kondigt met genoegen Villagers ‘vijfde studioalbum ’Fever Dreams’ aan, dat op 20 augustus via Domino uitkomt. Gelijktijdig met de aankondiging heeft O’Brien ook het eerste nummer ‘The First Day’ van het aankomende album gedeeld.
Het album bevat liedjes met vreemde, versmolten vormen en de magische tegenstrijdigheden van dromen. De intentie van de liedjes is zowel mysterieus als kristalhelder. Met dit album heeft O’Brien zijn vakmanschap zowel verdiept als verbreed.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Burgerweeshuis in Deventer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Villagers in Burgerweeshuis plaatsvindt.

Foto's van Villagers

Foto Villagers te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Villagers te Villagers - 14/5 - Paradiso Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 16/02 - Tolhuistuin Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 79 foto's van Villagers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws