concert: Villagers in Burgerweeshuis op ZONDAG 09 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Villagers
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Villagers
    Where The Wild Things Are 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Villagers in Burgerweeshuis) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
09 JAN
VILLAGERS Tuin, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2022
Hoofdprogramma Villagers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 28 augustus 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 09 januari 2022.

EXTRA INFORMATIE

De Ierse indiefolkband Villagers is de band van singer-songwriter Conor O’Brien, een man met een opmerkelijk talent voor het schrijven van introspectieve liedjes. Dat was al duidelijk op Villagers’ debuutalbum Becoming A Jackal (2010), waarmee de band meteen doorbrak.
Conor O’Brien kondigt met genoegen Villagers ‘vijfde studioalbum ’Fever Dreams’ aan, dat op 20 augustus via Domino uitkomt. Gelijktijdig met de aankondiging heeft O’Brien ook het eerste nummer ‘The First Day’ van het aankomende album gedeeld.
Het album bevat liedjes met vreemde, versmolten vormen en de magische tegenstrijdigheden van dromen. De intentie van de liedjes is zowel mysterieus als kristalhelder. Met dit album heeft O’Brien zijn vakmanschap zowel verdiept als verbreed.

Foto's van Villagers

Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Motel Mozaique 2015 Foto Villagers te Villagers - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 18/02 - Hedon
 
Bekijk alle 79 foto's van Villagers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws