concert: Villagers in Burgerweeshuis op ZATERDAG 28 AUGUSTUS 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Villagers
    Villagers - 14/5 - Paradiso
    © Marco van den Hout
  • Villagers
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Villagers in Burgerweeshuis) verplaatst naar zondag 09 januari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 AUG
VILLAGERS Tuin, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2021
Hoofdprogramma Villagers

EXTRA INFORMATIE

De Ierse indiefolkband Villagers is de band van singer-songwriter Conor O’Brien, een man met een opmerkelijk talent voor het schrijven van introspectieve liedjes. Dat was al duidelijk op Villagers’ debuutalbum Becoming A Jackal (2010), waarmee de band meteen doorbrak.
Conor O’Brien kondigt met genoegen Villagers ‘vijfde studioalbum ’Fever Dreams’ aan, dat op 20 augustus via Domino uitkomt. Gelijktijdig met de aankondiging heeft O’Brien ook het eerste nummer ‘The First Day’ van het aankomende album gedeeld.
Het album bevat liedjes met vreemde, versmolten vormen en de magische tegenstrijdigheden van dromen. De intentie van de liedjes is zowel mysterieus als kristalhelder. Met dit album heeft O’Brien zijn vakmanschap zowel verdiept als verbreed.

Foto's van Villagers

Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 18/02 - Hedon Foto Villagers te Villagers - 18/02 - Hedon Foto Villagers te Into The Great Wide Open 2011 Foto Villagers te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 79 foto's van Villagers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden