concert: The Billy Joel Experience in Theater ’t Mozaïek op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Billy Joel Experience in Theater ’t Mozaïek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
THE BILLY JOEL EXPERIENCE 20:15 uur Theater ’t Mozaïek, Wijchen
2021
Hoofdprogramma Alexander Broussard & 003

EXTRA INFORMATIE

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als “The Piano Man” tot swingende rockers “My life” en “Only the good die young” en prachtige ballads als “Honesty”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy(71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Zanger en pianist Alexander Broussard en de vijfkoppige live band '003' vonden het tijd voor een welverdiende ode.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws