Drive-in bioscoop A4Drive-in komt met eerste live concert

Billy Joel Experience  door Lex Putman
Drive-in bioscoop A4Drive-in komt met eerste live concert
Door RobZ op 26 augustus 2020 - 11:58 Enkele weken geleden opende de A4Drive-in aan de A4 in Roelofsarendveen. Op een grote parkeerplaats, die normaal gebruikt wordt voor reizigers van Schiphol zijn nu dagelijks vanuit de auto films te bekijken. Op 13 september wordt hier voor het eerst een concert gehouden dat vanuit de auto te bekijken is. Alexander Broussard treedt op met zijn The Billy Joel Experience. Als voorprogramma is Robbert H. Solo, frontman van The Raspers, gestrikt.

Billy Joel is een van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Vertolker Alexander Broussard, o.a. bekend van Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's en Crazy Piano’s, brengt klassieke meezingers als ‘The Pianoman’, maar ook swingende rockers en prachtige ballads.

Tickets voor het concert kosten 25 euro per persoon. Het concert begint op zondag 13 september om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Via deze link koop je tickets voor The Billy Joel Experience in de A4Drive-in.
Foto: Lex Putman


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDe Niemanders

DE NIEMANDERS OP CLUBTOUR DOOR HET LAND O.A. LANGS...Afrobeat, (punk)rock en psychedelica vormen in grote lijnen de Nederlandse...

AFAS Live

OOK NOG VIJFDE CONCERT FLOOR JANSEN IN AFAS LIVE En dat is vijf! Nightwish-zangeres Floor Jansen geeft ook op 20 oktober een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.