concert: Magnetic Spacemen / Bongloard in Cinetol op DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

  • Magnetic Spacemen
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
    © Rinse Fokkema
  • Magnetic Spacemen
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
    © Rinse Fokkema
DO.
28 OKT
MAGNETIC SPACEMEN / BONGLOARD 19:30 uur Cinetol, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Bongloard Magnetic Spacemen

EXTRA INFORMATIE

Magnetic Spacemen brengt hét feest om je na lange tijd weer eens goed aan over te geven en je flink doet verlangen naar een volle beukende pit. Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat, verpakt in catchy songs en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Dit bewees de band al als voorprogramma van FIDLAR in Amsterdam en Berlijn en tijdens de 2 UK tours met VANT.
 
"... een extreem goed debuut. Whoo Yeah is smerige, ruige herrie waarop je niks anderskunt doen dan dansen (lees: stuiptrekkendmet je ledematen schokken) en bier drinken (lees: drank tegen de muur aan smijten.)" Dit enthusiamse van Daily Indie voor Bongloard delen we helemaal. Met fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, gaat deze in Utrecht geboren band de boel te verbouwen.  

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Cinetol in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Magnetic Spacemen / Bongloard in Cinetol plaatsvindt.

Foto's van Magnetic Spacemen

Foto Magnetic Spacemen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Magnetic Spacemen te Beerland 2016 Foto Magnetic Spacemen te Beerland 2016 Foto Magnetic Spacemen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Magnetic Spacemen te Beerland 2016 Foto Magnetic Spacemen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
 
Bekijk alle 13 foto's van Magnetic Spacemen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan