concert: Jungle in Paradiso op WOENSDAG 02 FEBRUARI 2022

  • Jungle
    MS Dockville Festival 2014
  • Jungle
    Where The Wild Things Are 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
02 FEB
JUNGLE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Jungle
Concert uitverkocht
Jungle in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 02 feb
Jungle
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Jungle aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Jungle werd in 2013 opgericht door producers-duo en jeugdvrienden Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson uit Londen. Een jaar later volgde de release van hun gelijknamige debuutalbum en brak de band vrijwel direct wereldwijd door met knallers van hits als ‘The Heat’ en ‘Busy Earning’. Jungle maakt broeierige elektronische neosoul, sterk geïnspireerd door disco en funk uit de jaren ’70. In 2018 bracht Jungle hun tweede album ‘Forever’ uit: opnieuw een plaat die sterk leunt op een vintage geluid, zonder hierbij een moment ouderwets te klinken. Begin 2022 geeft Jungle twee concerten in Paradiso op 31 januari en 1 februari. In aanloop daarnaartoe bracht Jungle alvast hun nieuwe track ‘Loving In Stereo’ uit, die via deze link te beluisteren is.
Onlangs bracht Jungle een nieuwe nummer uit: 'Keep Moving'. Het is de eerste single van het aanstaande derde studioalbum genaamd 'Loving In Stereo', die in augustus 2021 uitkomt. Beluister het nummer via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jungle in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Jungle

Foto Jungle te Jungle - 21/11 - TivoliVredenburg Foto Jungle te PITCH 2015 - Zaterdag Foto Jungle te PITCH 2015 - Zaterdag Foto Jungle te Jungle - 5/12 - TivoliVredenburg Foto Jungle te PITCH 2015 - Zaterdag Foto Jungle te Where The Wild Things Are 2015 - zondag
 
Bekijk alle 49 foto's van Jungle

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws