concert: Family Time / Surfing Stingrays in Cinetol op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Family Time / Surfing Stingrays in Cinetol) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
FAMILY TIME / SURFING STINGRAYS 20:00 uur Cinetol, Amsterdam
2021
Toegang 10

EXTRA INFORMATIE

Family Time (ES)
In de lente van 2017 trokken twee Spanjaarden zich terug uit Londen naar Mallorca, waar ze een kleine studio opbouwden, een collectie liedjes schreven en opnamen. Inmiddels hebben ze besloten dat het eindelijk tijd is om hun langverwachte, op Mallorca opgenomen, album de wereld in te slingeren. The Great Abismo is een expressief ‘opera pop’ album, een filmische ervaring die je mee neemt in de gedachtes van zijn held. Soms teder, soms uitzinnig en vaak op het randje van verontrustend.

Surfing Stingrays (NL)
De Amsterdammers en jeugdvrienden van Surfing Stingrays maken Psychedelische Indie. Hun gedeelde liefde voor psych en indierock bracht ze samen en leverde hun zelf geproduceerde debut ‘Surfing Stingrays EP’ op in 2018. Ze worden geïnspireerd door zowel moderne bands als Tame Impala en Pond, als door old-timers The Beatles en The Kinks.

INFO
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-