concert: Eric Vloeimans / Jörg Brinkmann / Dirk-Peter Kölsch in Beauforthuis op DONDERDAG 19 AUGUSTUS 2021

  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz 2014 - dag 3
    © Charles Batenburg
  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz - dag 1
DO.
19 AUG
ERIC VLOEIMANS / JÖRG BRINKMANN / DIRK-PETER KÖLSCH 19:30 uur Beauforthuis, Austerlitz
2021
Toegang 25

EXTRA INFORMATIE

Regisseur Mark Verkerk vroeg Nederlands beroemdste trompettis Eric Vloeimans voor de filmscore van De Nieuwe Wildernis: Wild Port Of Europe. De opdracht was om in tegenstelling tot de eerdere film van De Nieuwe Wildernis met het Metropole Orkest, het deze keer helemaal anders aan te pakken. Niet groots maar juist klein vormgeven. Vloeimans wist exact met welke musici hij dit project wilde aanvangen: kleurrijke alleskunners cellist Jörg Brinkmann en slagwerker Dirk-Peter Kölsch.

Zowel Jörg Brinkmann als Dirk-Peter Kölsch heeft Vloeimans voor het eerst ontmoet in het Martin Fondse Octemble en hij was meteen gegrepen door de mogelijkheden en fantasie van beide musici op hun instrument. De samenwerking tussen dit trio voor De Nieuwe Wildernis: Wild Port of Europe klinkt in het najaar van 2021 in de bioscoop maar tijdens dit concert is waarschijnlijk alvast een klein voorproefje te horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Beauforthuis in Austerlitz? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eric Vloeimans / Jörg Brinkmann / Dirk-Peter Kölsch in Beauforthuis plaatsvindt.

Foto's van Eric Vloeimans, Jörg Brinkmann

Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1
 
Bekijk alle 9 foto's van Eric Vloeimans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws